TARGETES

targetes de visita

Les targetes de visita són l’element clau per establir relacions comercials en el món de les empreses.

Podem crear targetes que des del primer moment transmetin la imatge de la teva empresa i generin la confiança que el client necessita per iniciar una relació empresarial.

Targetes simples, targetes plastificades brillant, targetes plastificades mat, targetes plastificades mat anti-rallades, targetes plastificades mat soft-touch, targetes amb estampacions, targetes amb relleu en sec, targetes amb cantos pintats, targetes amb papers creatius, targetes amb reserva vernís 2D o 3D, targetes contraencolades, etc.

 

Diferencia’t de la competència amb tots els acabats que t’oferim!

targetes pvc

Les targetes de PVC o polièster, es poden utilitzar com a targeta de visita però també es pot enfocar en crear carnets d’identificació, controls d’accessos, etc.

Estan disponibles amb diferents gruixos, tot i que el més utilitzat és el gruix de targeta de crèdit (7,6 mm)

Podem incorporar una banda magnètica i personalitzar-les tant com vulguis amb els nostres acabats.

targetons i postals

Els targetons i postals són un producte clàssic en les arts gràfiques, i continuen utilitzant-se en plena era digital.

Podem crear invitacions de casament o tota mena d’esdeveniments, vals de regal, targetons per e-commerce o simplement incloure aquella informació que volem transmetre de manera original i efectiva.

Podem crear targetons i postals amb dissenys des de més senzills fins a més complexes. Consulta els nostres acabats per conèixer totes les possibilitats!

Imants

Crea imants totalment personalitzables de qualsevol forma com a eina de publicitat per a empreses, escoles o esdeveniments. Ideals per col·locar a les neveres, automòbils o qualsevol superfície metàl·lica.

Es poden crear imants en format de targeta de visita, format calendari o bé simplement imprimir-hi fotografies que en vulguis gaudir cada dia!

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions