IMPRESSIÓ I TINTES ESPECIALS

SISTEMES D'IMPRESSIÓ

IMPRESSIÓ DIGITAL

Disposem d'equips d'impressió digital d'última generació, que ens permeten la impressió des de curtes a mitjanes tirades a preus econòmics i una alta qualitat d'impressió molt similar a l'offset.

IMPRESSIÓ OFFSET

El sistema tradicional ha resistit a la revolució digital perquè continua sent rentable per a llargues tirades i la seva qualitat d'impressió és excel·lent. Disposem de maquinària de les millors marques del sector.

IMPRESSIÓ GRAN FORMAT

Disposem de plòters i taules d'impressió UV de gran format amb troquelat digital per imprimir sobre tota mena de materials flexibles i rígids, per crear productes de qualsevol mida i forma que necessitis.

TINTES ESPECIALS

TINTES METAL·LITZADES

Imprimir en tinta plata i or ens permet metal·litzar qualsevol color combinant les tintes metàl·liques amb una trama CMYK.
Donar un toc d'originalitat i elegància als teus productes és fàcil.

TINTA BLANCA

La impressió en tinta blanca és una tendència original, que ressaltarà sobre superfícies fosques i ens serà útil per enfosquir els colors impresos sobre materials transparents.

COLORS PANTONE

El color no té límit, i nosaltres tampoc a l'hora de trobar el color Pantone que esteu buscant.
Sabem la importància de la vostra imatge corporativa igual que ho és imprimir el color que us identifica.

TINTA RASCABLE

Amb la tinta rascable combinada amb les dades variables podem crear productes com targetes "rasca i guanya", i utilitzar-les en campanyes de màrqueting i fidelització de clients.

DADES VARIABLES

Ara ja pots personalitzar amb noms, numeracions o el que vulguis cada producte imprès. És una eina molt eficaç en campanyes de comunicació i publicitat.

TINTES REACTIVES I AROMÀTIQUES

Ja és possible imprimir aromes al teu producte, tals com packaging, fulletons o llibres. Porta'ns el teu perfum o trien un dels estàndards que t'oferim!

Serveis de pre-impressió

Disseny gràfic - Maquetació - Branding

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació