POST-IMPRESSIÓ

PLASTIFICAT i encapsulat

El plastificat i encapsulat els apliquem sobre materials impresos, principalment paper per protegir la impressió de ratllades, líquids, grasses i també donar-li més resistència i qualitat al producte.

El plastificat s’utilitza en tota classe de productes per donar-li un efecte mat o brillant, i protegir la impressió de ratllades. Hi ha diferents tipus de plastificat: brillant, mat, mat anti-ratllades i mat soft-touch.

Els encapsulats ens permeten donar més gruix i resistència al producte, per tant va enfocat a productes de llarga durada que necessitin rigidesa i gruix. Està disponible en brillant i mat amb gruixos de 75 µ, 125 µ i 250µ.

 

TROQUELAT

El procés de troquelat permet donar forma als productes, sigui per crear productes funcionals com les carpetes amb butxaca interior, packagings, estructures de PLV, etc. o bé simplement per estètica i crear productes originals, com per exemple targetes troquelades, flyers troquelats,  adhesius troquelats, etc.

Disposem de troquelat digital (amb ganiveta de tall), troquel làser i troquelat tradicional. Cada sistema és adequat per diferents tipus de material i dissenys a troquelar, obrint així un ventall de possibilitats sense límits de troquelat. 

 

Relleu en sec

El relleu en sec el podem aplicar sobre qualsevol suport de cartronet donant així una imatge luxosa a qualsevol producte que li apliquem.

Els productes on més s’aplica el relleu en sec són les targetes de visita, packaging, carpetes, targetons, etc.

Quan s’aplica juntament amb estampació creem un efecte espectacular.

VERNÍS UV

EL vernís UV és un acabat molt utilitzat per atraure l’atenció del consumidor i transmetre una imatge de qualitat. Té un acabat brillant, per el que aconseguirem millors resultats quan l’apliquem sobre un plastificat mat o sobre una impressió fosca.

Es pot aplicar vernís 2D i/o 3D amb més volum o menys, podent variar el gruix en un mateix producte des de 0 fins a 3 mm de gruix.

S’utilitza en tota mena de productes gràfics, des de petites a llargues tirades i molt sovint es combina amb troquelats i estampacions.

ESTAMPACIÓ

L’estampació o stamping, és aquella tècnica que mitjançant pressió i calor adherim colors metal·litzats sobre el producte. S’utilitza en tota mena de productes gràfics per  millorar-ne l’atractiu i causar una sensació de luxe al consumidor.

Per exemple, podem fer targetes de visita estampades, cobertes de llibres o catàlegs, packaging, etc. En cada disseny escollirem el color d’estampat que més s’adeqüi:

Stamping Plata, or, hologràfic, transparent, vermell, verd, blau...Consulta’ns si busques algun color en especial i trobarem la solució!

Sistemes enquadernació

Grapat

El grapat és el sistema més econòmic que podem fer per unir els plecs. Permet flexibilitat i facilitat a la lectura a qualsevol lloc.
Les publicacions han de tenir un mínim de 8 pàgines i un màxim de 96 aproximadament.

Rústica PUR

Sistema de enquadernació amb llom, ideal per a tarifes, catàlegs, llibres que hagin de rebre un ús intensiu. S'utilitza poliuretà com a adhesiu, creant així una enquadernació molt forta i més econòmica que la rústica cosida.

Rústica cosida

Es el sistema més utilitzat per a llibres, ja que garanteix resistència, flexibilitat i qualitat que requereixen aquest tipus de publicacions.


Tapa dura

Quan parlem de tapa dura, ens referim a aplicar un acabat més consistent a les portades usant cartró d'un gruix suficient perquè quedin rígides i siguin resistents a l'ús el màxim temps possible.

Wire-o

L'enquadernació Wire-o és un pràctic sistema que ens permet l'obertura de les pàgines a 360º.
S'utilitza per fer llibretes, cartes de restaurant, calendaris, tarifes, manuals, etc.

Espiral

L'enquadernació amb espira és un pràctic semblant al wire-o que ens permet l'obertura de les pàgines a 360º.
S'utilitza per fer llibretes, cartes de restaurant, calendaris, tarifes, manuals, etc.

Pre-impressió

Disseny gràfic - Maquetació - Branding

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format