PAPERERIA CORPORATIVA

Paper de carta

El paper de carta o de factura, és un producte eficaç per transmetre informació de la nostra empresa, tals com la impressió de factures, comunicats oficials, informes mèdics, etc.

També es poden personalitzar gràcies a la impressió amb dades variables, fent que cada missatge estigui adreçat a la persona o empresa en qüestió.

Sobres

Els sobres són el producte per excel·lència per conservar la privacitat en les comunicacions personals i empresarials.

Els podem personalitzar amb la teva imatge corporativa, en diferents qualitats de paper: sobres d’ offset blanc, sobres de paper reciclat, sobres verjurats, sobres de colors, sobres metal·litzats, etc.

Els formats estàndards més utilitzats són:

115×225 mm (americà), 162×229 mm, 229×324 mm

Consulta’ns per saber totes les opcions disponibles!

Blocs de notes

Els blocs de notes són imprescindibles en el dia a dia de la teva oficina. Personalitza’ls amb el logotip de la teva l’empresa i converteix-los en un element publicitari molt efectiu o bé per ús intern. També poden ser blocs planificadors de dies i mensuals

Poden estar compostos per 50 o 100 fulls, normalment de paper offset 80g amb una base de cartonet i encolats pel llom amb cola semitransparent.

Els formats més utilitzats són:

7,5×7,5 cm, 10×10 cm, 10,5×15 cm, 15×21 cm

 

Agendes i llibretes

Les llibretes són un producte clàssic molt útil en situacions per al dia a dia.  Les fabriquem totalment personalitzades, des de la coberta als fulls interiors, i també es poden fer en format agendes escolarsagendes generalsllibretes de reservesllibretes de treball, etc.

Les cobertes marcaran l’estil de la teva llibreta, des de tapa dura a tapa tova disponibles amb diferents acabats gràfics i sistemes d’enquadernació.

Els formats més utilitzats són:

15×21 cm, 21×29,7 cm

Talonaris

Els talonaris autocopiatius són indispensables per a la vostra empresa. Normalment utilitzats com a blocs de comandes, formularis, albarans, etc.

Poden ser en jocs de paper autocopiatiu duplicats, triplicats o quadruplicats amb opció de paper blanc, groc, rosa i/o verd, personalitzables amb el teu logotip i amb numeració amb matriu o sense.

Els formats més utilitzats són: 

A6 10×15 cm, A5 (15×21 cm), A4 (21×29,7 cm)

Segells

Els segells són des de sempre un element indispensable en qualsevol oficina o negoci, amb un ample ventall d’utilitats. A Maideu fabriquem segells de tota mena, dins de vàries categories:

Segells d’oficina automàtics, manuals, datadors i numeradors. Els segells automàtics poden ser monocolors o multicolors en un mateix segell

Disponibles en mides i formes diferents, consulta’ns per a més informació!

Carpetes

Les carpetes són una eina corporativa molt eficaç per a arxivar documents, relacions comercials, presentar projectes, centres d’educació, etc.

A Maideu fabriquem tota mena de carpetes, amb diferents qualitats i formats segons les vostres necessitats.

Carpetes d'anelles

Formades d’un paper estucat plastificat contra encolat amb cartonet de 2 mm. Opció de 2 o 4 anelles de diferents mides per adaptar-se al volum de contingut a arxivar. Opcional caixa arxivador a joc.

Carpetes d'expedient

Carpetes simples amb un fendit al mig plegades en díptic. Normalment s’imprimeix sobre cartolina de 250 g, amb diferents colors disponibles.

Carpetes amb solapa interior

Ideal per a presentar documents comercials, augmentant així el valor del contingut i la nostra imatge.
Tenim diferents troquels i formats disponibles, amb llom o sense.

Carpetes de gomes

Carpetes molt utilitzades per estudiants, disponibles en diferents gruixos depenent de la resistència i el contingut que hagi de tenir. Opció d’incloure separadors interiors.

Calendaris

Descobreix com fer publicitat els 365 dies de l’any amb els nostres calendaris per empreses

Fabriquem tota mena de calendaris i els fem personalitzats perquè els teus clients et tinguin present durant tot l’any.

Si no trobes el model que busques, contacta’ns!

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions